Tragedie în serialul «Tânăr şi neliniştit»! Vezi ce s-a întâmplat cu cel mai sexy personaj

16 decembrie 2013 15:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Serialul care a trecut de 10.000 de episoade a pierdut zilele acestea un personaj drag telespectatoarelor din ţara noastră. Cel mai sexy bărbat din serial îşi pierde viaţa în mod eroic. Totul, pentu a "renaşte" într-un alt serial.

Episoadele difuzate la Pro TV sunt de la începutul lui 2009. Brad Carlton s-a înecat după ce l-a salvat pe Noah Newman de la moarte. Fanele serialului "Tănăr şi neliniştit" sunt trişti şi varsă lacrimi după ce acesta a murit ca un erou. „Filmam pentru serial din 1985 iar Brad, personajul meu trecuse prin multe. Era momentul să fac o schimbare şi le-am cerut producătorilor să-mi omoare personajul. Asta au făcut şi m-am mutat în celălalt serial al familiei Bell, „Dragoste şi putere", a declarat actorul într-un interviu.

Numele adevărat al personajului era George Kaplan, însă a fost nevoit să îlschimbe, devenind Brad Carlton. A fost căsătorit cu de şase ori cu Lisa Mansfield, de două ori cu Traci Abbot, Cassandra Rawlins, Ashley Abbott şi Victoria Newman. A avut aventuri cu Lauren, Nikki, Sharon, Diane, Olivia şi multe altele. Brad a avut doi copii: Colleen şi Abby.

Don Diamont s-a însurat anul trecut

Actorul Donald Feinberg, pe numele său adevărat, s-a născut pe 31 decembrie 1962 în New York şi încă de mic a fost pasionat de filme şi modă, o vreme cochetând cu modellingul. A debutat la 22 de ani într-o sopa opera şi la zece ani de la debut acceptă rolul lui Brad din „Tânăr şi neliniştit". „A fost rolul care mi-a adus celebritatea şi m-a făcut cunoscut în întreaga lume. Oriunde mergeam eram oprit de fani. Atunci când mi-am schimbat look-ul pentru „Dragoste şi putere", pentru rolul lui Bill Spencer multă vreme n-am fost recunoscut pe stradă", a povestit actorul într-un interviu.

Actorul a fost căsătorit cu Rachel Braun din 1994 până in 2002 si au împreună 4 copii. S-a recăsătorit cu actriţa Cindy Ambuehl anul trecut cu care are gemeni. Familia locuieşte în Los Angeles şi în timpul liber Don se ocupă de fundaţia Don Diamont / Alyssa Mazur, prin care sprijină cercetările pentru tratarea sclerozei in placi, de care suferă una dintre nepoatele sale, Alyssa Mazur.

La începutul carierei sale actorul a accepat să se debrace pentru revista Playgirl.

Mai multe