Nunţile anului 2013. «Tinerica» Tina Turner, mireasă la 73 de ani

18 decembrie 2013 15:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Multe dintre celebrităţile de la Hollywood au mers în faţa altarului anul acesta, unde şi-au unit destinele cu iubiţii şi iubitele. Au fost moment emoţionante, momente de bucurie, momente foarte importante din vieţile lor.

Christina Applegate

Actriţa Christina Applegate (42 de ani) s-a căsătorit, la 23 februarie, cu muzicianul Martyn LeNoble, alegând să poarte la nuntă o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan. Acesta este al doilea mariaj atât pentru Martyn, în vârstă de 43 de ani, cât şi pentru Christina, care a divorţat de regizorul şi actorul Johnathon Schaech în 2007, după o căsnicie care a durat 6 ani.

foto Wenn

Keira Knightley

Actriţa Keira Knightley (28 de ani) s-a măritat pe 4 mai cu vocalistul trupei Klaxons, James Righton (30 de ani), după doi ani de relaţie. Ceremonia restrânsă a fost organizată în Mazan, un orăşel situat în apropiere de Marseilles, Franţa, iar printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi actriţa Sienna Miller, dar şi designerul Karl Lagerfeld.

foto Wenn

Avril Lavigne

Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne (29 de ani) s-a căsătorit la 29 iunie cu Chad Kroeger (39 de ani), solistul trupei Nickelback, într-o ceremonie care a avut loc în sudul Franţei. Avril Lavigne şi Chad Kroeger s-au împrietenit în luna februarie a anului trecut, când au compus împreună o piesă ce urma să apară pe cel de-al cincilea album de studio al cântăreţei.

foto Reuters

Halle Berry

Actriţa americană Halle Berry (46 de ani) şi logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez (47 de ani), s-au căsătorit la 13 iulie, la un castel din localitatea franceză Vallery. Ceremonia civilă a avut loc într-un castel micuţ (Chateau des Conde) şi a fost urmată de ceremonia religioasă, desfăşurată la biserica din localitatea Vallery. Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice (1993 - 1997) şi cu muzicianul Eric Benet (2001 - 2005). Actriţa are doi copii, o fetiţă de 5 ani din căsnicia anterioară, Nahla, şi un băieţel cu Olivier, născut la 5 octombrie.

foto Reuters

Tina Turner

După 27 de ani de relaţie, vedeta muzicii pop s-a căsătorit cu producătorul muzical Erwin Bach (57 de ani). Tina Turner a fost o mireasă la 73 de ani. Cei doi s-au căsătorit în iulie, într-o ceremonie restrânsă care a avut loc în Elveţia. Tina Turner a purtat o rochie neagră cu verde, realizată de Armani, ornată cu cristale Swarowski.

foto Reuters

Kelly Clarkson

Cântăreaţa pop americană Kelly Clarkson (31 de ani) s-a căsătorit cu managerul Brandon Blackstock în cadrul unei ceremonii care a avut loc la 21 octombrie în statul Tennessee. Cântăreaţa născută în Texas a purtat o rochie de mireasă creată de designerul britanic Alice Temperley. Kelly Clarkson şi Brandon Blackstock au o relaţie de la începutul anului 2012 şi s-au logodit la sfârşitul anului trecut.

Christina Ricci

Actriţa americană Christina Ricci (33 de ani) s-a căsătorit cu cameramanul James Heerdegen, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizată la 26 octombrie la New York, la care au participat membrii familiei şi prietenii apropiaţi ai celor doi. Actriţa a purtat o rochie de mireasă Givenchy din tul de mătase albă, cu aplicaţii de dantelă Chantilly şi paspoal de satin, brodată cu perle minuscule. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012.

foto Wenn

Mai multe