Divorţuri, amanţi şi tentative de crimă! Ce au făcut actriţele tale preferate în 2013

20 decembrie 2013 16:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

„Inimă sălbatică", „Prisoniera", „Minciuna", „Înger sălbatic", „Rosalinda" sau „Esmeralda" sunt câteva din telenovele care i-au cucerit pe telespectatori. În continuare aflaţi ce mai fac actriţele din rolurile principale.

Edith Gonzalez (49 de ani)

A debutat la 6 ani în telenovela „Cosa Juzgada", iar mai târziu a primit un rol în „Şi bogaţii plâng", alături de Veronica Castro.Rolul care i-a adus celebritatea a fost cel al Monicăi Altamira din „Inimă sălbatică". A jucat în peste 60 de poveşti lacrimogente, filme şi telenovele.

Ce a făcut în 2013? A interpretat rolul Paula Duarte de Bermudez din telenovela „Vivir a destiempo" şi în pelicula „Deseo".

Stare civilă: Actriţa de 49 de ani s-a căsătorit pe 24 septembrie 2010 cu Lorenzo Lazo. Are o fiică dintr-o altă relaţie, Constanza, născută în 2004.

Gabriela Spanic (40 de ani)

A debutat la 18 ani în telenovela „Mundo de fieras".

Rolul care i-a adus celebritatea a fost unul dublu. Cel al surorilor gemene Paulina şi Paula din „La Usurpadora". A mai jucat în „La Venganza", „Intrusa", „Prisoniera", „Tierra de pasiones" , etc.

Ce a făcut în 2013? A terminat filmările pentru producţia "La Otra Cara del Alma" şi nu a mai acceptat nicio ofertă, având probleme de sănătate, după ce fosta asistentă a încercat să o otrăvească.

Stare civilă: Şase ani, între 1997 şi 2003 a fost căsătorită cu actorul Miguel de Leon. De atunci a mai avut idile cu alţi parteneri de filmare sau cu oameni de afaceri.

Kate del Castillo (41 de ani)

A debutat la 6 ani în pelicula „Lod de abajo".Rolul care i-a adus celebritatea cel al Veronicăi Fernandez din telenovela „La Mentira" - „Minciuna" (1988)

Ce a făcut în 2013? A filmat pentru un episode din serialul „Dallas", unde a interpretato pe sergentul Marisela Ruiz. A mai aparut în serialul „Arranque de Pasion" şi în filmul „A Miracle in Spanish Harlem". Pentru anul viitor pregăteşte mai multe proiecte iar fanii o pot vedea în „,The Book of Life", „Visitantes", „No Good Deed" şi „El Americano: The Movie.

Stare civilă: A fost căsătorită de două ori. Între 3 februarie 2001 şi 1 septembrie 2004 cu Luis Garcia şi îmtre 29 august 2009 şi 2012 cu actorul Aaron Diaz. S-a zvonit că actriţa ar avea şi alte aventuri, însă nimic serios.

Thalia (42 de ani)

A debutat de mică pe scenă ca şi cântăreaţă iar la opt ani juca în pelicula „War of the Pastries". În 1987 primeşte rolul Dianei din telenovela „La pobre Senorita Limantour". Rolul care i-a adus celebritatea a fost cel din „Maria Mercedes", în 1992, când a început seria rolurilor de fată săracă în „Marimar" şi „Maria la del Barrio". În 1999 a jucat în „Rosalinda", ultima ei telenovelă, iar în 2000 în „Mambo Cafe".

Ce a făcut în 2013? S-a axat pe muzică şi a intrat în afaceri.

Stare civilă: Este căsătorită din 2000 cu producătorul Tommy Mottola şi împreună au doi copii.

Natalia Oreiro (36 de ani)

A debutat la 17 ani în telenovela „Alta Comedia" Rolulurile care au făcut-o cunoscută au fost cele din „90-60-90 fotomodele" şi „Rich and famous". Telenovela care i-a adus celebritatea a fost cel al lui Milagros din „Înger sălbatic".

Ce a făcut în 2013? A participat la o campanile pro alăptării la sân şi a jucat în telenovela "Lynch". Anul acesta a lucrat pentru mai multe proiecte care vor apărea anul viitor, dintre care amintim "El angel", "Fredom for Joe", "The Blue Mauritius" şi "Pimienta roja".

Stare civilă: Este căsătorită din 31 decembrie cu rockerul Ricardo Mollo şi au împreună împreună un copil.

Leticia Calderon (45 de ani)

A debutat în 1982, la 14 ani în telenvela „El Angel caido". În 1994 apare în telenovela „Prisoniera de amor", însă rolul care avea să o aducă în centrul atenţiei a fost cel al Esmeraldei, o tânără oarbă, în telenovela cu acelaşi nume, care s-a filmat în 1997.

Ce a făcut în 2013? A terminat filmările pentru telenovela "Valiant Love"

Stare civilă: A fost căsătorită cu Maco Lopez în periada 10 noiembrie 1997 şi 25 februarie 1999, iar din 2003 este căsătorită cu Juan Callado cu care are doi copii. Cei doi s-au separat de ceva timp.

Mai multe