FOTO Paradă sexy la «Balonul de Aur». Fotbaliştii şi-au expus iubitele la Zurich

14 ianuarie 2014 10:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gala de decernare a Balonului de Aur, desfăşurată aseară la Zurich, a fost un adevărat spectacol. Pe lângă miza dată de trofeele puse în joc, cei care au urmărit evenimentul s-au delectat şi cu prezenţele feminine care au urcat pe scenă sau care au urmărit show-ul din sală.

Apropierea Campionatului Mondial din Brazilia a adus-o la Zurich şi pe super-modelul Adriana Lima (32 de ani), care a promovat evenimentul din această vară alături de foşti sau actuali fotbalişti ai naţionalei Braziliei. "Aş vreao finală Brazilia - Elveţia!", a glumit Adriana, încercând să se dea bine pe lângă gazdele elveţiene.

Din punct de vedere sportiv, toţi ochii au fost aţintiţi asupra duelului direct între Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi pentru titlul de cel mai valoros fotbalist al anului 2013. Bineînţeles, cei doi s-au prezentat la gală însoţiţi de iubite, Irina Shayk, respectiv Antonella Roccuzzo. Obişnuită cu prezentările de modă, logodnica lui Ronaldo a adoptat o ţinută extrem de sexy, în timp ce partenera de viaţă a lui Messi a fost puţin mai conservatoare, într-o rochie lungă.

Printre laureaţii Balonului de Aur s-a numărat şi Sergio Ramos, colegul lui Ronaldo la Real Madrid, nominalizat printre cei mai buni fundaşi din lume. Cu această ocazie, Ramos a scos-o în lume pe iubita sa, Pilar Rubio, care urmează să-i dăruiască în curând un copil.

Ca de obicei, brazilianul Ronaldo n-avea cum să lipsească de la un asemenea eveniment. Sud-americanul a adus-o cu el şi pe proaspăta sa logodnică, Paula, pe care a cerut-o în căsătorie în urmă cu câteva săptămâni.

Întregul spectacol de la Zurich a fost prezent de un cuplu inedit, format din fostul mare fotbalist olandez Ruud Gullit şi de brazilianca Fernanda Lima. Aceasta din urmă a făcut furori cu aspectul său fizic, la fel cum s-a întâmplat şi în luna decembrie, la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial.

Mai multe