A rămas impotent după ce a slăbit pentru un film

2 februarie 2014 16:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dezvăluiri incendiare! Matthew McConaughey a mărturist recent că, după ce a slăbit 20 de kilograme ca să joace rolul unui bolnav de SIDA în filmul “Dallas Buyers Club”, şi-a distrus viaţa sexuală.

S-a ales cu nominalizare la premiul Oscar pentru interpretare, dar nu-şi mai poate satisface soţia! Actorul Matthew McConaughey (44 de ani) a povestit jurnaliştilor de la ziarul "Los Angeles Times" despre drama prin care trece.

Regizorul Jean-Marc Vallée i-a cerut să slăbească 20 de kilograme pentru filmul "Dallas Buyers Club", ca să intre în pielea unui personaj bolnav de SIDA. A reuşit şi a jucat magistral, alegându-se cu nominalizarea la râvnitul premiu, dar acum are numai reproşuri de la soţia sa, focoasa braziliancă Camilla Alves (32 de ani), de profesie fotomodel, pentru că nu o mai mulţumeşte în pat.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2012 şi au 3 copii: Levi (5 ani), Vida (4 ani) şi Livingston (2 ani).

2013: 60 de kilograme

Matthew McConaughey a reuşit să slăbească 20 de kilograme în numai patru luni pentru a juca în filmul "Dallas Buyers Club". Pentru a ajunge la această performaţă, a ţinut o dietă zilnică numai cu albuş de ou, carne de pui, fără nici un pic de pâine. Îşi ­permitea numai câte o porţie mică de budincă. I-a reuşit rolul, dar i s-au atrofiat muşchii.

2011: 80 de kilograme

Mai multe