Drogurile le-au adus moartea. Vedete internaţionale care au murit în urma unei supradoze

3 februarie 2014 9:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Moartea actorului Philip Seymour Hoffman care a fost găsit mort, duminică, în apartamentul său din New York, în urma a ceea ce pare a fi o supradoză de cocaină, aduce aminte şi de alte nume celebre care şi-au găsit sfârşitul tot din cauza drogurilor.

Astfel, printre cele mai mari vedete internaţionale care şi-au găsit sfârşitul în urma consumului excesiv de droguri se află John Belushi, Whitney Houston, Heath Ledger şi Chris Farley.

John Belushi a fost unul dintre cei mai mari actori de comedie de la Hollywood. El a murit în anul 10982, când a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel, în urma unui cocktail de heroină şi cocaină. Actorul a murit după ce Cathy Evelyn Smith, iubita s-a, i-a preparat amestecul fatal. Aceasta din urmă a ajuns la închisoare pentru 15 luni.

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani tot din cauza drogurilor. Ea a fost găsită moartă în cada din apartamentul hotelului Beverly Hills, unde se cazase înainte de petrecerea de după premiile Grammy. Medicii au decis că vedeta a murit în urma unei supradoze de cocaină şi alte droguri mai uşoare.

Mai multe