El vrea 20.000 $ de la Paris Hilton

2 martie 2014 19:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un bărbat din Focşani vrea cu disperare să obţină 20.000 $ de la Paris Hilton. I-a trimis un goblen cu Michael Jackson, cusut de el, dar nu a primit nici un cent.

Petre Todică, un profesor de informatică în vârstă de 39 de ani, din Focşani, a cusut în urmă cu patru ani un goblen unicat, cu peste 480.000 de puncte, reprezentându-l pe artistul său preferat Michael Jackson. Lucrarea, făcută special în memoria marelui artist, cu dimensiuni de 88/66 cm, a finalizat-o după 11 luni şi 1.700 de ore de muncă.

Paris Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier, este una din cele mai excentrice vedete. Are o avere estimată la 100 de milioane de dolari

Pentru goblen a folosit 32 de culori de aţă, investind în materiale aproximativ 250 €. Petre Todică a încercat să-l vândă, dar nu a fost nimeni interesat. Când soţia s-a îmbolnăvit grav, informaticianul a făcut rost de adresa vedetei internaţionale Paris Hilton, cunoscută ca o apropiată a familiei regretatului star Michael Jackson.

„Pe 20 decembrie am trimis goblenul şi o scrisoare, printr-o firmă de curierat, vedetei Paris Hilton. În scrisoare i-am mai spus că goblenul valorează 20.000 $. După câteva zile am primit confirmarea de la firma de curierat că s-a expediat coletul. A trecut ceva timp, dar nu am primit nici un răspuns de la Paris Hilton şi este posibil să nu fi aflat despre acest lucru. Mi-e teamă să nu se strice munca mea şi aş vrea să primesc goblenul înapoi", ne-a spus Petre.

Mai multe