FOTO Tipul cu pizza de la Oscar a dat lovitura! Firma lui a făcut un profit imens după eveniment

4 martie 2014 14:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ellen DeGeneres a fost o gazdă dezinvoltă şi pusă pe şotii la cea de-a 68-a editţia a premiilor Oscar. Vedeta a făcut un gest catalogat de mulţi despre istoric în timpul ceremoniei şi a comandat pizza pentru celebrităţile aflate la Dolby Theatre.

Cel mai fericit după isprava lui Ellen a fost bărbatul care a livrat cele cutii de pizza. Edgar Martiroysan, care deţine Big Mama's & Papa's Pizzeria din Hollywood, a primit un bacşiş de o mie de dolari, pe care prezentatoare i l-a înmânat în timpul emisiunii ei de luni seara.

"Am adunat 600 de dolari duminică seara. Uite o mie", i-a spus Ellen în timp ce i-a dat teancul.

Edgar a venit la ceremonie cu pizza crezând că va livra cutiile cuiva din culise. El a fost luat pe scenă de Ellen, iar apoi a împărţit felii vedetelor care se aflau în sală, printre care se aflau Meryl Streep şi Jared Leto, în timp ce Brad Pitt le-a dat farfurii de plastic.

Mai mult, Ellen i-a făcut publicitate pe gratis pentru că a comandat de la pizzerie lui. Conform Variety, o firmă trebuie să scoată 1,8 milioane de dolari din buzunar pentru a i se difuza o reclamp în timpul Oscarurilor. Se pare că lanţul de pizzerii a făcut în jur de zece milioane după seara de duminică.

Mai multe