Angelina Jolie, o nouă operaţie de teama cancerului

7 martie 2014 10:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelia Jolie a şocat pe toată lumea când a dezvăluit că a făcut o operaţie de dublă masectomie. Actriţa a luat această decizie dractică pentru a reduce considerabil riscul de a face cancer de sân.

Partenera lui Brad Pitt trăieşte încă cu teama că ar putea să moară din cauza cancerului, mai ales că mama ei a murit din cauza acestei boli la 56 de ani. Angelina a recunoscut că mai are în plan o intervenţie, cea de extirpare a ovarelor. Ca şi în cauzul cancerului la sân, vedeta este expusă genetic la riscul de a face cancer ovarian.

"Mai am o operaţie de făcut. Aştept sfatul medicilor şi al tuturor oamenilor minunaţi cu care am vorbit de la prima intervenţie, pentru a trece peste următoarea etapă din viaţa mea", a dezvăluit Angelina într-un interviu acordat revistei Entertainment Weekly.

Angelina s-a operat anul trecut, pe 27 aprilie, ia pregătirile au durat trei luni, timp în care a reuşit să păstreze secretul.

În urma intervenţiei de masectomie, riscul de cancer mamar a scăzut la sub 5%. "Pot să le spun copiilor mei că nu trebuie să se teamă că mă vor pierde din acest motiv."

De asemenea, actriţa a lăsat de înţeles că, după mastectomie, a acceptat o operaţie de reconstrucţie a sânului, asigurându-le pe femei că "rezultatele pot fi foarte frumoase. Nu mă simt deloc mai puţin femeie."

FOTO Cum arată sânii Angelina Jolie după operaţia de masectomie

Mai multe