Liz Hurley are iubit de 2,4 miliarde euro

10 martie 2014 19:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bombă! Actriţa britanică Elizabeth Hurley, de 48 de ani, cunoscută din filmul "Pact cu diavoliţa", trăieşte o poveste de dragoste cu miliardarul rus Evgheni Lebedev, de numai 33 de ani.

Liz Hurley este vedeta surprizelor! După ce recent s-a aflat că a avut o relaţie cu fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton (67 de ani), "Sunday People" dezvăluie că actriţa s-a cuplat cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Marea Britanie.

Este vorba de Evgheni Lebedev, cu o avere de 2,4 miliarde de euro (10,8 miliarde lei). Diva a fost văzută recent intrând în vila fiului celebrului miliardar Alexander Lebedev, de 6 milioane de euro (27 milioane lei), din centrul Londrei. Era îmbrăcată într-o rochie elegantă de culoare neagră acoperită de o blană albă. Întâlnirea lor a durat două ore, după care Lebedev a condus-o pe actriţă, târziu în noapte, la o maşină Bentley cu şofer, însoţiţi de un slujitor care căra o geantă foarte scumpă.

Actriţa a fost văzută ieşind noaptea din vila de 6 milioane de euro a iubitului ei

Apropiaţii spun că Hurley şi rusul se iubesc de la sfârşitul anului trecut, după ce ea s-a despărţit de jucătorul de cricket Shane Warne (44 de ani). Actriţa are un fiu, Damien, de 11 ani, din relaţia cu miliardarul american Steve Bing. Hurley a fost căsătorită cu omul de afaceri Arun Nayar, de 48 de ani, între 2007 şi 2011, şi a mai avut o relaţie cu actorul Hugh Grant (53 de ani), între 1987-2000. Ea are în prezent o avere de 25 milioane euro (112,4 milioane lei).

Mai multe