Orlando Bloom a petrecut noaptea cu fosta soţie

24 februarie 2015 22:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Oscarurile au un efect magic asupra actorilor! Unii divorţează după ce primesc statueta, alţii, au noroc în dragoste tocmai pentru că nu au nici o şansă la trofeu.

Aşa s-a întâmplat şi anul acesta. Orlando Bloom nu a plecat cu mâna goală de la gala din acest an. Invitat la petrecerea organizată de Elton John, actorul de 38 de ani a venit singur şi a plecat acasă cu fosta lui soţie, fotomodelul australian Miranda Kerr. Cei doi s-au despărţit anul trecut şi au acceptat să împartă custodia copilului lor Flynn, în vârstă de patru anişori.

Deşi s-a zis că Miranda s-ar fi cuplat cu miliardarul James Packer, iar Orlando Bloom ar fi avut o aventură cu o blondă misterioasă, iată că atunci când s-au întâlnit nu s-au putut abţine să nu petreacă noaptea împreună. Să ne aşteptăm la o împăcare? Totul e posibil la Hollywood...

Au divorţat în 2013

Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au cunoscut în 2007, iar în iulie 2011 s-au căsătorit. Cei doi au împreună un băiat, Flynn, născut în ianuarie 2011. După doar doi ani de la nuntă, cele două staruri au divorţat.

Mai multe