Orlando Bloom: «Mânca-l-ar tata, hai să te învăţ să înoţi!»

2 februarie 2013 16:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedetele lasă ecranul pentru cei mici! În afara filmărilor, actorii de la Hollywood dedică cea mai mare parte din viaţă odraslelor. Paparazzii sunt pe urmele lor pentru a-i surprinde în vacanţă, la plimbare sau în drum spre şcoală.

Tăticul sexy Orlando Bloom a profitat de o pauză de filmări pentru a da o fugă la mare cu fiul său, Flynn. El a încercat să-l înveţe pe micuţ să înoate, în staţiunea Cancun din Mexic.

28 ianuarie: Sarah Jessica Parker (47 de ani) îşi duce fetiţele, gemenele Marion şi Tabitha, de 3 ani, la grădiniţă în New York

Sarah Jessica Parker, eroină din serialul "Sex and the City", a fost surprinsă în timp ce îşi ducea gemenele la grădiniţă, în New York, într-o zi foarte friguroasă. Actriţa Halle Berry a fost pozată în timp ce o ducea pe Nahla la şcoală, în Los Angeles.

27 ianuarie: Heidi Klum (39 de ani) a ieşit la plimbare cu fetiţa ei, Lou, de 3 ani,

Fotomodelul Heidi Klum a ieşit cu micuţa Lou în parc şi a fost surprinsă de paparazzi când o lua în braţe. Naomi Watts şi micuţii ei, Sasha şi Samuel, au ieşit la plimbare în Sydney.

29 ianuarie: Naomi Watts (44 de ani), la plimbare cu copiii săi, Sasha (5 ani) şi Samuel (4 ani), pe o stradă din Sydney

29 ianuarie: Halle Berry (46 de ani) o duce  pe fetiţa ei, Nahla,  de 4 ani, la şcoală în Los Angeles

Mai multe