Orlando Bloom și-a arătat trupul bine lucrat, dar și obiceiul care a amuzat-o pe Katy Perry

29 mai 2023 11:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Orlando Bloom are un corp fără cusur la cei 46 de ani ai săi. Recent, el a petrecut la piscină împreună cu partenera lui, cântăreața Katy Perry. Ieșirea i-a dat ocazia lui Perry să descopere un obicei ciudat la Bloom și nu a ezitat să posteze pe rețelele sociale.

Orlando Bloom a fost surprins în Antibes, una din zonele exclusiviste populate de vedete, în momente de relaxare alături de logodnica lui, Katy Perry.

Îmbrăcat doar într-un șort de baie bleumarin, la bustul gol, Bloom și-a arătat fizicul într-o formă de invidiat. Cu un abdomen bine lucrat și cu mușchi bine definiți, actorul s-a lăsat fotografiat când sărea în apă sau se odihnea pe o platformă, în timp ce-și trăgea sufletul după câteva partide de înot în forță.

Mai mult, starul din "Pirații din Caraibe" afăcut și o demonstrație de forță. S-a cățărat pe frânghii direct din mare.

Orlando Bloom a făcut baie în papuci de casă

Logodnica lui, Katy Perry, s-a amuzat teribil când și-a văzut partenerul sărind în apa cu tot cu papucii de casă. De altfel, fotograful profesionist, Greg Williams, a surprins momentul.

Iar Katy Perry a comentat ținuta lui Bloom la pozele postate ulterior pe contul de Instagram al actorului:

„Sunt foarte pro papuci în mare. De asemenea, te iubesc", a scris ea.

Amintirea dureroasă de la 19 ani

Actorul din „The Lord Of The Rings” a trecut pe lângă moarte în tinerețe. A căzut de la înălțime, iar medicii i-au dat atunci șanse minime de revenire la o viață normală.

„Mi-am rupt spatele pe când aveam 19 ani și mi-au spus că nu voi mai merge vreodată”, mărturisea el pe Instagram.

„Am căzut trei etaje și mi-am distrus coloana, dar am scăpat de moarte și paralizie. Sunt recunoscător în fiecare zi pentru picioarele mele care îmi permit să-mi depășesc limitele și să-mi trăiesc viața cum vreau", mai spunea Bloom, care a trecut aproape de tragedie la acel moment.

Astăzi, Orlando Bloom este imaginea unei sănătăți puternice cu o formă fizică de invidiat la cei 46 de ani pe care îi are.

Mai multe