Orlando Bloom și-a găsit cel mai pufos și scumpic “antrenor de fitness” din lume

23 iulie 2021 16:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Orlando Bloom, 44 de ani, a început iar să tragă de fiare. Cu cine a fost recent la sala de forță actorul din ”Pirații din Caraibe”, însă, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Orlando Bloom vrea să ajungă iar la forma fizică de altă dată și și-a început antrenamentele la o sală de forță de fițe din Los Angeles. Toată lumea a rămas cu gura căscată când a descoperit cu cine se antrenează actorul

Orlando Bloom, 44 de ani, a început iar să tragă de fiare. Bloom vrea să facă iar pătrățele pentru un nou film, așa că s-a apucat să tragă din greu de aparatele din sala de fitness. El a fost urmărit îndeaproape dintr-un rucsac prins de unul dintre aparatele de fitness de micuțul Buddy, în vârstă de un an, un cățeluș dintr-o rasă incertă pe care logodnica lui Katy Perry i l-a dăruit în noiembrie anul trecut după ce a murit Mighty, cățelul care a fost alături de Bloom mai bine de o decadă. Deși Katy Perry, de 36 de ani, îl mai însoțește pe Orlando în cursele de ciclism, de data aceasta actorul a trebuit să se antreneze singur. Și pentru că nu se poate despărți de Buddy, în timp ce Katy era acasă cu fetița lor Daisy Dove, Bloom l-a luat cu el la sală.

Citește și:

Katy Perry şi Orlando Bloom, în linie dreaptă cu pregătirile de nuntă. Când îşi vor uni destinele

Orlando Bloom renunțase la sex înainte să o cunoască pe Katy Perry: "Eram un nefericit"

Orlando Bloom și Katy Perry cuplați din 2016

Katy şi Orlando au devenit iubiţi în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediţie a Globurilor de Aur, însă s-au despărţit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, împreună cu care are şi un băieţel de 10 ani. Orlando Bloom are o avere de 40 de milioane de dolari, iar Katy Perry are în conturi 330 de milioane de dolari.

Mai multe