Pamela Anderson a venit fără sutien la o gală caritabilă

26 octombrie 2015 10:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa a făcut furori la gala Last Chance for Animals, din Los Angeles, unde au participat multe celebrităţi iubitoare de animale. Pamela Anderson (49 de ani) şi-a etalat silicoanele, într-o rochie în care i s-au văzut foarte clar sânii. Frumoasa blondă a optat pentru o ţinută extrem de provocatoare, care a stârnit fanteziile bărbaţiilor prezenţi la evenimentul caritabil, dedicat animalelor.

Pam n-a plecat acasă cu mâna goală. Bomba sexy a primit premiul Vegan of the Year, actriţa fiind o vegetariană declarată. Blondina a rămas o adevărată bombă sexy, chiar dacă nu mai are 20 de ani. Actriţa şi-a expus îndrăzneţ sânii, într-o rochie de seară, care i-a evidenţiat silueta suplă, potrivit The Daily Mail.

Deşi este mama a doi băieţi mari, Dylan Lee Jagger (17 ani) şi Brandon Thomas Lee (19 ani), fostul iepuraş Playboy a rămas un sex-simbol, detronându-le chiar şi pe rivalele mai tinere. La gala dedicată animalelor, Pamela Anderson a purtat o rochie extrem de provocatoare. A pozat în faţa camerelor de fotografiat în ipostaze inedite şi şi-a etalat formele voluptoase care au consacrat-o.

Mai multe