Pamela Anderson, aşa cum chiar nu ai văzut-o niciodată! Cum a apărut blondina la Paris

4 februarie 2018 15:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Blonda fatală sau bomba sexy a anilor ’90 a încins imaginaţia a milioane de bărbaţi din lumea întreagă. Ne-o amintim pe Pamela Anderson în costumul de baie roşu şi minuscul din seria „Baywatch”, dar şi-n costumul Evei din pictorialele Playboy. Toată lumea a văzut-o dezbrăcată, dar cum arată actriţa îmbrăcată?

Ajunsă la 50 de ani, blondina a început să se acopere tot mai mult. La ultimul eveniment la care a participat, Pamela n-a lăsat centimentru de piele la vedere. Până şi picioarele şi le-a acoperit cu nişte cizme extrem de lungi.

Sunt rare momentele când actriţa îşi ascunde sânii imenşi, aşa că nu-i de mirare că toată lumea şi-a dat coate atunci când Pamela a apărut cu un pulover pe gât. Mulţi nici nu s-ar fi gândit că are aşa ceva în garderobă.

Pamela s-a mutat în Franţa

Actriţa a participat la show de modă care a avut loc în Paris. Blonda a lăsat Statele Unite ale Americii pentru Franţa, după ce s-a îndrăgostit de unul dintre fundaşii formaţiei Olympique Marseille. Pamela se iubeşte cu  francezul de origine marocană Adil Rami (32 de ani). Blonda şi-a vândut casa din Malibu şi s-a mutat la Marseille.

Mai multe