Pamela Anderson critică bogații lumii care au donat bani pentru Notre Dame: «Vă cumpărați intrarea în rai?»

21 aprilie 2019 13:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Pamela Anderson i-a criticat pe bogații lumii care au donat milioane de dolari pentru reconstrucția Catedralei Notre Dame. Ea a publicat un mesaj pe Twitter unde i-a acuzat pe donatorii financiari că își văd propriile interese.

Pamela Anderson consideră că Biserica Catolică deține suficienți bani pentru a reconstrui Catedrala Notre Dame și că nu ar mai fi nevoie de donațiile făcute.

”Primul miliard de euro pentru a reconstrui Notre Dame a fost deja adunat. A fost ușor. Mulțumesc miliardari. Credeam că Biserica Catolică are destui bani”, a scris Anderson într-un tweet.

În continuarea mesajului, Pamela a scris că ar fi mai important să primească ajutor oamenii fără adăpost. ”Dar cum rămâne cu oamenii fără adăpost, înfometați pe străzi”.

”Aceasta este dovada că 1% (n.r. cei mai bogați oameni din lume) sunt de neatins și nu ar putea să le pese mai puțin de alții. Îi interesează doar să le apară numele în ziare – sunt sigură că vor fi felicitați și donațiile lor nu vor impozitate și vor beneficia din nou de ele – în timp ce sunt priviți ca eroi”, a mai scris Anderson.

Mai multe