Pamela Anderson, de nerecunoscut la Cannes! Ce schimbare de look

21 mai 2017 21:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pamela Anderson (49 de ani) obișnuia să fie considerată în tinerețe una dintre cele mai frumoase femei celebre, un adevărat sex symbol. Vremurile în are făcea furori când juca în serialul „Baywatch” și apărea în revistele pentru bărbați par să fi apus.

Pamela Anderson a fost recent invitat special la Festivalul de Film de la Cannes, dar când a pășit pe covorul roșu, celebra actriță i-a uimit pe toți cei prezenți la eveniment, după cum prcizează The Mirror.

Noua schimbare de look a făcut-o de nerecunoscut la festival. Cu toții o știm pe Pamela cu părul buclat sau purtat rebel, însă de această dată, blondina a avut o coafură nemaintâlnită în „garderoba” sa.

A purtat părul întins pe spate, lăsând fruntea larg descoperită și un machiaj simplu, adoptând un look cât mai natural. Desigur, nu a putut renunța la decolteu, care a fost unul generos, dar mult mai „cuminte” față de cum ne-am obișnuit să fie în cazul ei.

Rochia neagră, lungă, cu trenă nu a lăsat să se observe vreun detaliu intim, Pamela Anderson chiar a avut o prezență vestimentară decentă.

Mai multe