Pamela Anderson, la un pas de moarte

15 martie 2015 18:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dezvăluiri şoc! Pamela Anderson abia a scăpat cu zile după ce soţul ei, Rick Salomon, de care a cerut divorţul în februarie, a încercat s-o strângă de gât în timpul sexului.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a solicitat şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei, jucătorul profesionist de poker Rick Salomon (47 de ani). Diva blondă susţine că fostul ei partener de viaţă a luat-o complet razna.

Acesta ar fi încercat s-o strângă de gât în luna ianuarie, în timp ce făceau sex. Pamela Anderson a reuşit să scape din mâinile lui, dar Salomon a prins-o şi a încercat s-o asfixieze cu o pernă pe faţă. Vedeta canadiană se teme pentru viaţa ei, mai ales că fostul soţ caută răzbunare pentru că aceasta l-a dat afară din casă cu tot cu câine. Salomon o hărţuieşte mereu şi-i adresează numai injurii, precum „târfă” şi „curvă drogată”. Ba, mai mult, el o acuză că e ”o ucigaşă de copii în serie”, din cauza numeroaselor avorturi pe care le-a făcut. Cu o avere de 5 milioane $, Pamela Anderson a intentat divorţ de Rick Salomon pentru a treia oară. Ei au mai fost căsătoriţi în 2007 timp de 2 luni.

Mai multe