Pamela Anderson se iubește cu bodyguardul său

7 septembrie 2020 17:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pamela Anderson se iubește cu bodyguardul său, Dan Hayhurst. Vedeta zâmbește din nou după ce a făcut-o de râs fostul soț de numai două săptămâni.

Actrița Pamela Anderson (53 de ani) se iubește cu Dan Hayhurst. Bărbatul e bodyguardul său, în brațele căruia și-a regăsit fericirea la 7 luni după ce s-a despărțit de Jon Peters (74 de ani), care i-a fost soț 12 zile. Pamela e împreună cu Hayhurst de când a început pandemia. Ea a fost măritată cu Tommy Lee, între 1995 și 1998 și au doi copii, Brandon, de 23 de ani, și Dylan, de 22 de ani. Între 2007-2008 și 2014-2015 a fost căsătorită cu Rick Solomon. 

Pamela Anderson s-a despărțit de soțul ei după doar 12 zile de căsnicie

Pamela Anderson a împlinit 52 de ani. Cum a petrecut după despărțirea de Adil Rami

Nu a avut noroc în amor

Vedeta din ”Baywatch” a avut o legătură cu fotbalistul francez Adil Rami, înainte de căsătoria de numai 12 zile cu Jon Peters, din luna februarie. Pamela chiar nu a avut noroc în amor până acum. Ea s-a despărțit de Rami, după o relație de doi ani, fiindcă ar fi fost agreastă și amenințată de acesta. ”Este foarte fericită împreună cu Dan Hayhurst. O ajută să își stabilească noua casă pe Insula Vancouver”, a spus o sursă apropiată pentru revista ”People”. Pamela Anderson se iubește cu bodyguardul său.

Mai multe