Pamela de România: "Lui Vârciu îi tremură chiloţii în c.. să aibă o conversaţie cu mine"

13 aprilie 2011 22:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deşi iniţial Liviu spusese că nu a avut-o decât o noapte pe Pamela de România, el a recunoscut la "Un show păcătos" că s-a întâlnit de două ori cu sexoasa blondă. "Dacă mai stăm câteva zile o să-şi aducă aminte că au fost 3-4.A fost o relaţi pe care am hotărât amândoi să nu o facem publică. Iniţial Vârciu a spus că nu a auzit de mine, că nu ştie cine sunt, apoi brusc şi-a revenit din amnezie şi şi-a adus aminte de o noapte. Eu zic să-şi aducă aminte de toate ca să terminăm circul. Lui Vârciu îi tremură chiloţii să aibă o conversaţie cu mine", a spus Simona.

Întrebată ce le atrage pe fete la Liviu Vârciu, aceasta a răspuns că a fost sensibilizată de latura lui în care postează a victimă. "El ia o postură de victimă. De trist! Părea sensibil şi spunea că îşi dorea o relaţie, copil...", a adăugat partea blondă a trupei Ecstasy.

Contactat telefonic, Liviu a recunoscut şi a doua noapte petrecută în compania Pamelei de România. "Simona, tu nu eşti obraznică, eşti chiar penibilă. Dacă de două ori înseamnă o relaţie, atunci eu nu mai am ce să mai spun..."

"Jură-te pe ce ai mai scump că a fost doar de două ori! Am fost la tine a 3-a, a 4-a oară şi te uitai la emisiunea cu Adelina. Eşti un frustrat!", i-a răspuns Simona.

Mai multe