Pamela din ”Dallas” face totul pentru Maggie. Cum își răsfață cățelușa iubită Victoria Principal?

30 noiembrie 2021 11:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Victoria Principal în vârstă de 71 de ani și-a dedicat întreaga atenție și iubire micuței cățelușe Maggie alături de care trăiește la ferma ei. După ce a fost măritată de două ori cu Christopher Skinner (1978-1980) și cu Harry Glassman (1985-2006), Victoria Principal nu a mai vrut să se lege la cap și să intre într-o altă relație amoroasă.

Victoria Principal în vârstă de 71 de ani și-a dedicat întreaga viață cățelușei Maggie alături de care trăiește la ferma ei. A adoptat-o pe micuța Maggie, care are peste 10 ani de când stă cu ea, și a copleșit-o cu dragostea maternă. Asta și pentru că că nu a avut copii din cele două căsnicii. Victoria Principal a devenit o activistă înfocată pentru drepturile animalelor după ce a terminat filmările pentru serialul ”Dallas” (1978-1991). Născută în Fukuoka, Japonia, Victoria Principal a strâns o avere de 350 de milioane de dolari după ce a investit ”inteligent” în mai multe companii și a cumpărat acțiuni la bursă. În urmă cu peste 10 ani, Victoria a plătit bani grei pentru a scăpa de procesul intentat de o fostă asistentă personală care a fost mușcată de Maggie. Actrița a preferat să cadă la o înțelegere cu fosta angajată decât să riște să își piardă cățeaua care ar fi urmat să fie dusă într-un adăpost pentru animale.

Citește și:

Victoria Principal: adevărata viaţă a Pamelei din „Dallas”

Cum arată astăzi actriţa Victoria Principal! Pamela din serialul "Dallas" şi iubirile ei pierdute

Victoria Principal, vedetă în rolul Pamelei Barnes

Victoria Principal (71 de ani) a jucat rolul soţiei lui Bobby Ewing din 1978 până în 1987. Povestea lor de dragoste a ajuns la inimile tuturor, mai ales că era atât de asemănătoare cu cea dintre Romeo şi Julieta, pentru că şi aici avem de-a face cu două familii rivale şi de o iubire fără de sfârşit. Pamela Ewing a devenit rapid favorita fanilor şi a fost chiar nominalizată la un Glob de Aur pentru interpretarea ei. După zece sezoane extrem de reuşite, a părăsit serialul pentru alte proiecte. În 1973, Victoria Principal a pozat în ”Playboy” și și-a arătat latura rebelă, extrem de avantajoasă la vremea respectivă pentru un salt în carieră.

Mai multe