Pamela revine în «Baywatch»

27 aprilie 2016 22:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bucurie mare în rândul fanilor! Pamela Anderson revine în ultima adaptare cinematografică pentru marele ecran a serialului “Baywatch”. Filmul se lansează în 2017.

Mare surpriză! Actorul Dwayne Johnson (43 de ani) a anunţat că Pamela Anderson (48 de ani) va face parte din distribuţia noului film “Baywatch”. După ce anul trecut, Pamela a reacţionat dur la adresa producătorilor când a auzit că rolul ei a fost dat alteia, iată că acum s-a mai îmbunat. În anii ’90 ea era plătită cu aproximativ 300.000 $ pe episod, jucând rolul lui CJ Parker, frumoasa salvatoare în costum de baie roşu, alături de David Hasselhoff (63 de ani).

De altfel, şi acesta din urmă va juca în filmul a cărui premieră va avea loc în a doua jumătate a anului viitor. Luni, Pam a făcut o vizită în platoul de filmare, din Tybee, Georgia, al noului “Baywatch”.

Pamela a făcut furori îmbrăcată într-un costum alb sexy cu un decolteu care-i lăsa sânii la vedere. Nu e clar ce rol vor interpreta cei doi, având în vedere că personajele acestora sunt interpretate de alţii, însă prezenţa lor în distribuţie e o certitudine.Serialul “Baywatch” a fost difuzat între 23 aprilie 1989 şi 14 mai 2001, pe parcursul a 11 sezoane. Serialul, compus din 243 de episoade de 45 de minute, deţine recordul de cel mai urmărit serial din lume, cu o medie de 1,1 miliarde de telespectatori pe săptămână în 142 de ţări.

Ea e noua CJ Parker

Fotomodelul american Kelly Rohrbach (26 de ani) joacă rolul salvatoarei CJ Parker, care a fost interpretat de Pamela Anderson între anii 1989-1999, în 111 episoade. Ea va fi îmbrăcată la fel de sexy într-un costum de baie roşu. Ba chiar va avea un decolteu mai adânc decât Pamela.

Mai multe