Pare altă persoană! O celebră brunetă şi-a scos silicoanele

12 decembrie 2014 14:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sătulă să fie privită ca o păpuşă sexy, celebra Katie Price (36 de ani), cunoscută şi sub numele Jordan, a luat o decizie şoc.

Starleta, mamă a cinci copii, a intrat din nou în cabinetul mediciului estetician, dar nu pentru a-şi mări sânii, aşa cum a făcut de patru ori până acum, ci pentru a-i micşora cu cinci mărimi, scrie Daily Mail.

Katie a luat această decizie drastică pentru că, spune ea, s-a săturat să nu fie luată în serios şi să constate că toţi bărbaţii se uită la sânii ei.

Ea a ajuns acum să aibă sânii la fel de mari ca atunci când a debutat în lumea vedetelor, în anul 1990.

A făcut prima operaţie de mărire a sânilor la 16 ani

Încă din adolescenţă, Katie şi-a dorit un bust impresionant, cu care să atragă atenţia. După mai multe operaţii de siliconare, care au propulsat-o în topul celor mai dorite femei din lume, ea a început să-şi dorească un aspect cât mai natural. Acum, ea are sânii mărimea 32 C.

Katie Price este căsătorită din ianuarie 2013 cu stripperul Kieran Haylor, cu care are doi copii – un băieţel, Jett Riviera, de 1 an, şi o fetiţă, Bunny, de 3 luni. Ea mai are trei copii din două căsnicii anterioare: Harvey (12 ani), cu fostul fotbalist Dwight Yorke, Savva Andreas Andre (9 ani) şi Princess Tiaamii Crystal Esther Andre (7 ani) cu cântăreţul Peter Andre.

Mai multe