Paris Hilton a fugit în deșert să se distreze. Cum a pozat moștenitoarea imperiului Hilton

7 septembrie 2021 9:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paris Hilton a fugit în deșert la festivalul de muzică Burning Man. Răsfățata moștenitoare a imperiului hotelier Hilton, care are o avere de peste 100 de milioane de dolari, a luat un binemeritat concediu de câteva zile și s-a dus în deșertul Black Rock, din Nevada, SUA, la unul dintre cele mai mari spectacole muzicale din America.

Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, a postat mai multe fotografii de la festivalul inspirat din seria de filme Mad Max, unde toți participanții sunt costumați conform unui scenariu post-apocaliptic. Pe durata festivalului, Paris va locui într-un cort sau într-o rulotă amenajate în inima deșertului. Festivalul a început la 6 septembrie și se va încheia la finele acestei săptămâni, după o serie de concerte și focuri de artificii. La finalul festivalului statueta din lemn din mijlocul taberei va fi cuprinsă de flăcări, respectând ritualul din anii precedenți.

Citește și:

Paris Hilton a plecat din România cu o vânătaie şi cadouri de 5.000 €

Paris Hilton s-a logodit. A fost cerută pe o insulă privată, cu prilejul împlinirii a 40 de ani

Paris Hilton are propria emisiune de gătit

Incredibil, dar adevărat! Paris Hilton s-a pus pe gătit la vârsta de 40 de ani. Diva de 40 de ani și-a surprins fanii cu noua ei reconversie profesională. Și pentru că nimeni nu o credea în stare de așa ceva, ea a postat recent o fotografie în care apare alături de pomeranianul ei preferat Ether Reum, îmbrăcată în rochie de seară roșie și cu mănuși de catifea în mâini printre cratițele din bucătărie. Paris are o avere de peste 100 de milioane de dolari și a cochetat de-a lungul vieții cu mai multe meserii: actriță, DJ, cântăreață, fotomodel, designer și femeie de afaceri.

Mai multe