Paris Hilton, cu chiloții la vedere la cumpărături

17 iunie 2016 11:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paris Hilton a fost surprinsă la cumprărturi într-un magazin din Milano - nu se știe niciodată când poți avea nevoie de haine noi sau mai potrivite, raportându-ne la ea. Când însă s-a aplecat, a ieșit imediat la vedere un detaliu care ar fi trebuit să rămână ascuns în public.

Atenția moștenitoarei imperiului financiar al hotelurilor Hilton a fost atrasă de o pereche de căști care se aflau pe raftul de jos, astfel că Paris a fost nevoită să se aplece, relatează DailyStar.co.uk.  

So not cute: Paris Hilton flashes thong and bare cheek in major wardrobe fail: PARIS Hilton suffered a major ... https://t.co/F8VBiFFaZB— Tobiloba David (@Yungshegex) 17 iunie 2016

So not cute: Paris Hilton flashes thong and bare cheek in major wardrobe fail: PARIS Hilton suffered a major ... https://t.co/F8VBiFFaZB

Aparent, vedeta a purtat o ținută decentă - o jachetă neagră din piele, un tricou și pantaloni mulați. Cu toate că a ajuns la produsul dorit și hainele ei au cam ajuns la nivelul de jos, la propriu, dezvelindu-i posteriorul și afișându-și lenjeria intimă. 

Blondina nu a părut însă prea deranjată de ceea ce a "oferit" privitorilor - nu e ca și când aceștia nu ar fi văzut mai multe din partea ei având în vedere că a jucat în filmul pentru adulți "1 Night in Paris".

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe