Paris Hilton pleacă în Africa de Sud să facă sex cu Ronaldo

31 mai 2010 15:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paris Hilton se duce să vadă cu ochii ei Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Şi nu pentru că este o mare microbistă ci, ca să fie lângă fantezia ei, Cristiano Ronaldo.

Moştenitoarea imperiului Hilton a declarat că se va duce pe Continenetul Negru ca să îşi promoveze propria afacere. Apropiaţii ei demontează, însă, această variantă.

Cristiano Ronaldo a ajuns împreună cu echipa naţională a Portugaliei pe continentul african

„Paris se duce să fie lângă Cristiano Ronaldo pe durata Campionatului Mondial. El i-a promis în urmă cu ceva timp că o va lua în Africa de Sud dacă naţionala Portugaliei se va califica".

Şi astfel jucătorul lui Real Madrid a „convocat-o" pe diva blondă. Cert este că Paris nu va sta în cameră cu sportivul pentru că antrenorul Portugaliei, Carlos Queiroz, a interzis cu stricteţe ca elevii săi să vină cu femei în cantonament.

2009. Paris şi Ronaldo “s-au lipit” în luna iunie anul trecut la o petrecere din Los Angeles. Fotografia aparţinând TMZ a fost realizată cu telefonul mobil

„Sunt sută la sută singură. Nu am iubit, dar mă simt excepţional", a declarat Paris Hilton referitor la zvonurile că s-ar duce după Cristiano în Africa de Sud.

O prietenă de-a ei a declarat însă pentru TMZ că „Paris e topită după Ronaldo, ar face orice să fie cu el".

Mai multe