Pasionată de schimbul de parteneri! Kim Kardashian a făcut sex cu alt bărbat în faţa soţului ei

23 august 2012 5:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un bărbat din trecutul vedetei susţine că a făcut sex cu aceasta chiar în faţa soţului ei de atunci, Damon Thomas. Prezenţi la o petrecere de swingeri, Kim şi soţul ei au făcut schimb de parteneri cu un alt cuplu, întâmplarea având loc în anul 2001.

Declaraţia bărbatului a fost făcută în exclusivitate pentru revista Star.

“În septembrie 2001 a avut loc o petrecere de swingeri într-un hotel de lux. A fost o întâlnire exclusivistă, la care s-a putut intra doar pe bază de invitaţie. În jurul orei 23:30 am văzut-o pe Kim intrând împreună cu un bărbat de culoare. Cel mai probabil era soţul ei de atunci, Damon Thomas. M-am dus la el şi l-am invitat în una din camere. Acolo se afla însoţitoarea mea, o actriţă de filme pentru adulţi, Emily Ann.

Kim a început să danseze cu Emily. Apoi, cele două şi-au atins şi sărutat reciproc sânii. Partenera mea i-a făcut sex oral vedetei. M-am apropiat şi eu de ele, dar şi soţul lui Kim. Am făcut apoi schimb de partenere. Eu am mers şi am făcut sex cu Kim, iar el cu Emily. Mi s-a parut că Kim este foarte încântată de ceea ce se întâmplă între noi. A fost un pic reţinută la început, dar a fost ok"

Kim Kardashian a ajuns cunoscută în urmă cu câţiva ani, atunci când iubitul ei, Ray T, a făcut publică o înregistrare în care făcea sex cu bruneta.

Imediat după aceea, notorietatea lui Kim a luat o amploare nebănuită, ea fiind şi vedeta unui reality numit "The Kardashian's", ce-i avea în prim plan pe cei din familia ei.

Mai multe