Patrick Duffy, Bobby din ”Dallas”, iubește din nou la 3 ani de moartea soției. Cine e femeia cu care are o relație

5 noiembrie 2020 15:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Patrick Duffy iubește din nou la 71 de ani. Bobby Ewing din serialul ”Dallas” a recunoscut zilele trecute că este implicat într-o relație amoroasă. În ianuarie 2017 el a devenit văduv după ce soția lui Carlyn Rosser a pierdut lupta cu cancerul. Ei au fost căsătoriți timp de 40 de ani.

Patrick Duffy iubește din nou, după trei ani de la moartea soției. Actorul care l-a interpretat pe Bobby Ewing din serialul ”Dallas” a dezvăluit că este îndrăgostit de actrița Linda Purl, în vârstă de 65 de ani, cunoscută pentru rolul ei din serialul ”Happy Days”. Duffy a devenit văduv în ianuarie 2017 după ce soția lui Carlyn Rosser s-a stins după o lungă suferință. Ei au fost căsătoriți timp de 40 de ani. Duffy a povestit recent că a început să o scoată la întâlniri pe Linda Purl încă din 2019 și s-a îndrăgostit de ea, informează revista ”People”. După ce a devenit văduv, Duffy și-a luat în serios rolul de bunic, însă pandemia de COVID-19 i-a obligat pe cei doi fii ai lui Padraic (46 de ani) și Connor (40 de ani) să rărească vizitele cu copiii la el acasă. Rămas singur între patru pereți, Duffy a intrat într-un grup de discuții din care făcea parte și Purl. ”Avem o relație incredibil de frumoasă”, a declarat Duffy.

Patrick Duffy: ”Am condus 20 de ore fără oprire să ajung la ea”

Discuțiile dintre Patrick Duffy și Linda Purl au devenit din ce în ce mai intime și actorul din Dallas și-a luat inima în dinți și a condus 20 de ore pentru a o cunoaște mai bine. ”Mi-am luat provizii în mașină, schimburi și alte lucruri și am condus timp de 20 de ore pentru a o vedea și pentru a mă convinge că este aievea”, a povestit Patrick Duffy. El nu a crezut că va mai simți iubire după ce a rămas văduv. Moartea soției nu a fost singura tragedie care l-a marcat pe Bobby din ”Dallas” (1978-1985). La 18 noiembrie 1986 părinții lui Duffy au fost măcelăriți de doi adolescenți, Kenneth Miller și Sean Wentz în timpul unui jaf armat care a avut loc la localul deținut de părinții lui Duffy în Boulder, Montana. Deși au fost condamnați la 75 de ani de închisoare, Miller a fost eliberat în 2007 și Wentz în 2017.

Citește și:

Uite cum arată azi starurile din «Dallas»

Ce transformare! Bobby din serialul „Dallas” este de nerecunoscut la cei 69 de ani ai săi

Cine este Linda Purl?

Linda Purl a interpretat-o pe Ashley Pfister din sezonul 10 al serialului ”Happy Days”, la începutul anilor 1980. A mai jucat rolul fiicei lui Andy Griffith în primul sezon din serialul ”Matlock”. A mai prins câteva roluri episodice în producții de televiziune. A fost măritată de patru ori, cu Desi Arnaz între 1980-1981, cu scenaristul William Broyles Jr. între 1988-1992, cu scenaristul Alexander Cary (1993-1999) și cu James Vinson Adams, între 2006 și 2011.

Mai multe