Paul Rudd, desemnat de revista „People” cel mai sexy bărbat în viață

10 noiembrie 2021 12:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paul Rudd a fost desemnat de revista „People” cel mai sexy bărbat în viață. Actorul are 52 de ani și este cunoscut mai ales pentru rolul jucat în pelicula „Ant-man”.

Paul Rudd, actorul cunoscut pentru rolul din "Ant-Man", a fost desemnat, miercuri, de revista „People” drept cel mai sexy bărbat în viață. El a intrat, astfel, într-un ”club” select în care se mai află nume precum Idris Elba, George Clooney sau Bradley Cooper.

Rudd, în vârstă de 52 de ani, a cărui carieră se întinde pe o perioadă de 30 de ani, a părut surprins de această onoare, la fel ca și soția sa, notează Reuters. „Știu câte ceva despre mine, suficient cât să-mi dau seama că, atunci când oamenii aud că am fi fost ales pentru asta, vor spune: „Ce?”, a declarat el pentru People.

Ce roluri a jucat Paul Rudd

Rudd a interpretat și rolul  bărbatului de care s-a îndrăgostit Phoebe, unul dintre personajele feminine ale celebrul serial de comedie "Friends". Mai târziu, actorul a avut roluri mai mari în comedii precum "Knocked Up" dar și de apariții în "Captain America: Civil War" și "Avengers: Endgame".

Rudd, care are doi copii, va apărea în curând în "Ghostbusters: Afterlife" și în serialul TV "The Shrink Next Door".

Actorul Michael B. Jordan a fost ales anul trecut drept cel mai sexy bărbat în viață, după John Legend și Idris Elba în 2019 și - respectiv - 2018. Rudd a glumit spunând că se așteaptă ca viața lui să se schimbe radical de când a primit titlul. "Sper acum că voi fi în sfârșit invitat la unele dintre acele cine sexy cu Clooney și Pitt și B Jordan", a spus el. "Și mă gândesc că voi fi pe mult mai multe iahturi".

Mai multe