Pe Fabbiani l-au ajuns blestemele «iepuraşului» Amalia Granata

2 noiembrie 2009 5:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Atacantul argentinian împrumutat de CFR Cluj la River Plate a păţit-o serios în ultimul meci disputat în Apertura. Fabbiani a avut nevoie de 11 copci în urma unui contact cu un adversar. Fotbalistul a părăsit terenul accidentat şi nu a jucat nici în meciul de aseară, contra celor de la Lanus, formaţia de la care a ajuns la Cluj.

Din rău în mai rău. Aşa se poate descrie situaţia atacantului Christian Fabbiani. După o perioadă extrem de tumultoasă pe plan personal şi multe probleme în viaţa sportivă, unde atacantul nu mai prindea lotul lui River, argentinianul a primit o mână de ajutor din partea antrenorului său, care i-a oferit şansa de a evolua în meciul cu Argentinos Juniors.

Fabbiani n-a rezistat mult pe teren. Un adversar l-a lovit în figură şi i-a umplut faţa de sânge.

"Căpcăunul" a avut nevoie de nu mai puţin de 11 puncte de sutură, cinci în jurul ochiului stâng şi şase la pomete, toate aplicate pe viu. Fotbalistul nu a mai continuat jocul şi nu a fost în lot nici la meciul de aseară, contra formaţiei Lanus, echipa de la care Fabbiani s-a transferat la CFR Cluj.

"Nu m-am odihnit deloc în noaptea de după meci. Antrenorul meu mi-a dat o şansă şi eu nu am putut să profit de ea. Sper ca marţi să-mi scot copcile şi să pot reveni la pregătiri", a povestit atacantul jurnaliştilor sud-americani.

Problemele lui Fabbiani nu i-au surprins deloc pe apropiaţii acestuia, care dau vina pentru toate nenorocile din viaţa lui pe fosta iubită, Amalia Granata.

Femeia i-a promis că va apela la magia neagră pentru a-i face rău, în semn de răzbunare că a părăsit-o. Mai mult, Amalia Granata i-a făcut lui Fabbiani o glumă amară chiar în ziua în care fotbalistul s-a căsătorit cu Victoria Vanucci, solista trupei Electrostars, o formaţie cunoscută în Argentina. I-a trimis ca dar de nuntă apendicele ei!

"Am vrut să mă amuz puţin pe seama lor. Nu mai am nimic de împărţit cu Christian", a spus fostul iepuraş Playboy.

«Şi-a furat-o» şi Camoranesi

Mauro Camoranesi, mijlocaşul argentiniano-italian al lui Juventus, a păţit-o şi el rău de tot cu Napoli, sâmbătă, în Serie A.

Într-un duel cu fundaşul oaspeţilor, Contini, acesta din urmă i-a aplicat un cot în figură care l-a forţat pe Camoranesi să părăsească terenul într-o baltă de sânge.

Cristiano Ronaldo, victima unui vrăjitor

Nici portughezul Realului nu a scăpat de "magia neagră". Un vrăjitor din ţara natală a lui Cristiano, pe nume Pepe, susţinea acum o lună că a fost plătit de o fostă prietenă a acestuia cu 30.000 de euro pentru a-l scoate definitiv din fotbal.

"Ronaldo va fi mult timp accidentat. Acea persoană mi-a spus că vrea să îl vadă afară din fotbal" a declarat Pepe Vrăjitorul. Interesant e că vorbele vrăjitorului s-au adeverit, Cristiano fiind şi acum indisponibil din cauza unei accidentări.

Mai multe