Pe lângă decolteu, Jennifer Lopez a mai arătat ceva cu rochia îndrăzneaţă

16 mai 2017 8:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (47 de ani) a mai adăugat pe lista sa încă o apariție senzațională. Rochiile purtate de aceasta la diferite evenimente au nevoie din ce în ce mai puțin material. Din nou, Jennifer a fost în centrul atenției fotografilor, care nu s-au sfiit să o fotografieze din toate unghiurile.

Mamă a doi copii, Jennifer arată incredibil. După ce a rămas în memoria oamenilor cu rochia verde cu decolteul extrem de adânc, croită parcă pentru corpul și formele sale, Jennifer a mai bifat o apariție, dacă nu la fel de memorabilă, măcar la fel de sexy și riscantă, potrivit Daily Mail.

Bruneta a participat la un eveniment NBC, post cu care are un contract pentru un show de dans, unde a purtat o rochie prin care părea că picioarele nu i se mai termină. Rochia cappuccino, pe umeri, i-a evidențiat bustul ferm, iar tăietura adâncă din față, până aproape de coapse, i-a pus în evidență picioarele tonifiate.

O secundă de neatenție și inevitabilul s-a produs. Fotografii au surprins fiecare pas al cântăreței, cu gândul că se va vedea ceva prin crăpătură, ceea ce s-a și întâmplat. În timp ce pășea cu încredere pe covor, lenjeria intimă, asortată cu rochia de altfel, a fost surprinsă de obiectivele aparatelor foto.

Artista a asortat rochiei o pereche de sandale cu toc înalt, crem, și un plic în culoarea rochiei. Machiajul a fost unul natural, iar părul l-a avut strâns într-un mic coc ridicat. Accesoriile au constat în cercei și un inel cu diamant, dar nu a fost nevoie de mai mult.

Cum era de așteptat, toți ochii au fost pe Jennifer, iar fotografii nu au omis nici un unghi din care puteau face o fotografie memorabilă. Imediat după ”ședința foto” de pe covorul albastru, J Lo a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie și le-a arătat fanilor rochia purtată la eveniment. Admiratorii acesteia au sesizat-o imediat și au reacționat prin mii de like-uri și comentarii.

Mai multe