Penélope Cruz, de nerecunoscut! A apărut topless și cu părul ras

21 ianuarie 2016 12:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Penélope Cruz (41 de ani) joacă rolul unei femei care se luptă cu cancerul la sân, în filmul „Ma Ma”. Pentru a scoate în evidență schimbările pe care le suferă femeile bolnave de cancer, actrița de origine spaniolă a renunțat la imaginea sa impecabilă și s-a transformat radical pentru acest personaj. Pelicula a avut premiera în Spania acum câteva luni și urmează să fie lansată în întreaga lume.

„Acesta este unul dintre cele mai minunate roluri pe care am avut ocazia să le joc. M-am îndrăgostit de povestea acestei femei, care pentru mine este o zeiță”, a declarat Penélope Cruz, potrivit publicației britanice Daily Mail.

Actrița joacă rolul unei femei pe nume Magda, o profesoară șomeră, care are un copil. Ea se luptă cu cancerul la sân, dar cu o atitudine optimistă și cu un curaj enorm. Trebuie să treacă prin toate chinurile care vin odată cu această boală teribilă: dublă mastectomie și ședințe de chimioterapie. Penélope Cruz a precizat că: „A fost important pentru mine să îmi asum niște riscuri. Nu mi-a păsat dacă sunt frumoasă, urâtă sau oribilă. Este un omagiu adus tuturor femeilor care trec prin asta".

Urmărește trailer-ul filmului „Ma Ma”

Mai multe