Pentru ea sare Victor Valdes din bară-n bară!

26 ianuarie 2016 12:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După o perioadă mai puţin fericită pe plan fotbalistic, portarul spaniol Victor Valdes (34 de ani) a revenit în actualitate prin transferul de la Manchester United la echipa belgiană Standard Liege. Fostul jucător al Barcelonei o duce însă nemaipomenit pe plan personal, acolo unde trăieşte alături de frumoasa sa soţie, modelul columbian Yolanda Cardona.

Victor Valdes a apărat timp de 12 ani poarta Barcelonei (2002-2014), perioadă de aur în care a pus umărul la numeroasele trofee cucerite de Leo Messi şi compania. O accidentare urâtă la genunchi suferită în 2014 i-a determinat pe şefii Barcelonei să renunţe la Valdes, care a acceptat ulterior să-şi relanseze cariera la Manchester United. Pentru că n-a reuşit să se impună în primul 11 al englezilor, Victor Valdes a fost împrumutat în această iarnă în Belgia, la o echipă de plan secund în fotbalul european, Standard Liege.

În timp ce cariera fotbalistică al lui Valdes se apropie de final, Victor se bucură din plin de familie. Spaniolul are o relaţie de aproape un deceniu cu un topmodel din Columbia, Yolanda Cardona, cei trei având împreună şi trei copii, doi băieţi şi o fată.

"E cea mai bună femeie din lume", a spus deseori Victor Valdes despre jumătatea sa. Deşi a născut de trei ori şi are aproape 35 de ani, blonda se menţine într-o condiţie fizică perfectă. Ca dovadă, a fost solicitată recent de revista "Soho" pentru un nou pictorial sexy, imagini pe care le puteţi vedea mai jos.

Mai multe