Petrecerea burlacilor de la Hollywood

27 august 2018 18:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O nebunie de petrecere! Petrecăreţii de sâmbătă, de pe plaja din Malibu, valorau în total 450 de milioane $. Şi cum erau cu toţii burlaci şi faimoşi, în scurt timp zona s-a umplut de fete sexy.

Valuri mici, temperatură de doar 30 de grade şi o briză prietenoasă. Cam asta era vremea sâmbătă la ora 18.00, pe plaja din Malibu. Regizorul Quentin Tarantino le-a dat pauză superstarurilor care filmează „Once Upon A Time In Hollywood”, iar „armăsarii” s-au dus pe plajă să petreacă.

Leo DiCaprio, (43 de ani) este cuplat cu fiica vitregă a lui Al Pacino, Camila Morrone (21 de ani). Sâmbătă, însă, Leo care are o avere de 245 de milioane $ a vrăjit cu două blonde şi o brunetă. Jamie Foxx (50 de ani) şi-a recunoscut la începutul anului pasiunea pentru fosta nevastă a lui Tom Cruise, Katie Holmes. Sâmbătă, însă, actorul care are 100 de milioane în conturi zăpăcea fetele îmbrăcate sumar.

Tobey Maguire (43 de ani) a divorţat anul trecut de Jennifer Meyer şi de atunci zboară din floare în floare. Acum o lună s-a lipit de manechinul Tatiana Dieteman, dar sâmbătă o ispită cu blugi l-a prins în mreje. Gerard Butler (48 de ani) e cuplat doar când are chef cu stilista Morgan Brown (41 de ani). Sâmbătă a fost ziua în care nu avea chef de iubite, ci de aventuri cu fotomodele de genul Ruby Rose.

Mai multe