Phil Collins trăiește cu femeia de care a divorțat pentru 35.000.000$

29 ianuarie 2016 20:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Divorțurile l-au făcut faimos pe Phil Collins (64 de ani), după ce a alcătuit un album de succes bazat pe experiența căsniciilor eșuate. De cea de-a treia nevastă, Orianne Cevey (42 de ani), a divorțat în anul 2008, după un mariaj care a durat nouă ani.

Ca să legalizeze despărțirea de Orianne, Collins a fost nevoit să scoată din buzunar 35 milioane de dolari, fiind cel mai scump divorț al său. În total, artistul a plătit o sumă de aproape 60 de milioane de dolari pe divorțuri, potrivit dailymail.co.uk. Acum, Collins se întoarce la femeia pentru care a fost dispus să plătească cei mai mulți bani ca să se despartă.

Cântărețul a mărturisit că trăiește cu Orianne în Miami de aproximativ șase luni de zile. Între timp, femeia în vârstă de 42 de ani a mai fost căsătorită cu bancherul Charles Mejjati, însă relația lor nu a fost una de durată. Acum a rămas paralizată, în scaun cu rotile, în urma unor probleme la nivelul coloanei vertebrale din zona gâtului.

„M-am împăcat cu a treia soție – nu prea am vorbit despre asta. Suntem împreună de ceva timp și nu a observat nimeni”, susține Collins. Anul trecut, artistul s-a mutat din locuința lui din Suedia, înapoi în America, pentru a fi alături de cei doi fii ai cuplului, Matthew (14 ani) și Nicholas (10 ani).

S-au căsătorit în 1999

Phil Collins și Orianne Cevey s-au căsătorit în anul 1999, printr-o ceremonie la care au participat invitați precum Elton John și Eric Clapton. Au cumpărat o casă în Geneva, în valoare de 28 milioane de dolari, cu puțin înainte de a anunța despărțirea, în 2006. În anul 2008, cei doi au oficializat divorțul.

Mai multe