Pierce Brosnan: «Ce dacă eşti grasă, eu tot te iubesc!»

27 martie 2010 14:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pierce Brosnan (56 de ani) a făcut recent dezvăluiri şocante despre relaţia cu soţia sa, Keely, care l-a ajutat să treacă peste cel mai greu hop din viaţă: pierderea ”femeii vieţii lui”.

Pierce Brosnan, bine cunoscut mai ales din filmul "GoldenEye" din seria James Bond, o laudă de câte ori are ocazia pe actuala sa soţie, scriitoarea şi jurnalista Keely Shaye Smith.

El spune că îi este foarte recunoscător pentru că îl încurajează s-o comemoreze pe fosta sa nevastă, actriţa australiană Cassandra Harris, răpusă de cancer.

"Sunt norocos că am găsit dragoste din nou. Keely îmi înţelege sentimentele profunde. Vorbim mereu despre Cassie, aşa o alintam eu pe Cassandra. De 17 ani, de când îmi este alături, Keely m-a ajutat să trec peste durerea că am pierdut-o", povesteşte starul.

"Este foarte greu să vorbeşti cu cineva despre moarte. Ea a ştiut să abordeze acest subiect delicat şi a plâns împreună cu mine, dimineaţa, la o ceaşcă de ceai", mai spune Brosnan.

Actorul irlandez spune că, în timp, rănile sale sufleteşti s-au cicatrizat. A devenit un soţ perfect.

Chiar dacă nu are un aspect de fotomodel, Keely este o femeie norocoasă, care are un partener râvnit de toate femeile din lume. Starul are mereu grijă să-şi ia pauze de la filmare pentru a o plimba şi a-i fi cât mai multă vreme alături.

Naşterile au făcut-o să se îngraşe

În 2001, Brosnan s-a însurat cu Keely Shaye Smith. Ei au împreună doi copii, Dylan Thomas Brosnan (născut la 13 ianuarie 1997) şi Paris Beckett Brosnan (care a venit pe lume la 27 februarie 2001).

Înainte de căsătorie, Keely avea o siluetă de fotomodel. Se întreţinea mergând la sală şi făcând o cură drastică. Naşterile au avut însă un efect dezastruos pentru silueta scriitoarei.

Mai multe