Pierce Brosnan: «Sunt urmărit de blesteme»

6 iulie 2013 15:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pe cât de norocos a fost în carieră, pe atât de ghinionist a fost în viaţa personală. Pierce Brosnan  a dus o viaţă grea alături de mamă. Şi când părea că a găsit fericirea, viaţa i-a smuls două dintre cele mai îndrăgite persoane: soţia şi fiica.

Îndrăgitul actor Pierce Brosnan (60 de ani) nu a avut întotdeauna o viaţă prea fericită. Deşi pe plan profesional s-a bucurat de aprecierea prietenilor şi a fanilor, actorul a trecut prin momente grele de-a lungul vieţii sale. În copilărie s-a simţit singur. Tatăl lui, Tom Brosnan, l-a părăsit pe când era doar un copilaş şi a rămas în grija mamei.

Deşi s-au întâlnit mai târziu, cei doi n-au avut niciodată o relaţie apropiată. Mama a plecat la muncă în Londra şi venea acasă doar de 2 ori pe an. Între timp, micuţul Pierce a fost crescut de bunici şi unchi. Dorindu-şi mereu o familie, în 1986 a adoptat-o pe Charlotte, după ce tatăl ei a murit.

Dar ghinionul a revenit asupra lui. Cea care i-a fost soţie timp de 21 de ani, Cassandra Harris, a murit de cancer.

Actorul s-a recăsătorit în 2001 cu Keely Shaye Smith şi părea că viaţa lui capătă un sens. Însă, Pierce Brosnan a fost din nou în lacrimi. Fiica sa, Charlotte a murit săptămâna trecută de aceeaşi boală care a răpus-o pe mama sa, cancer ovarian.

Charlotte Brosnan a murit de cancer ovarian

Pierce Brosnan alături de fiica lui, Charlortte

Charlotte Brosnan a pierdut lupta cu cancerul la doar 42 de ani. Ea s-a luptat cu cancerul ovarian trei ani de zile. Charlotte a fost adoptată de actor în 1986, după ce tatăl ei natural, Dermot Harris, a murit. Ea a lăsat în urma ei doi copii, Isabella (15 ani) şi Lucas (8 ani). În privinţa funeraliilor, familia a cerut multă discreţie din partea presei.

Mai multe