Pierce Brosnan, unde ţi-ai spart capul?

2 septembrie 2015 23:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a lovit, nu glumă! Celebrul actor Pierce Brosnan a fost fotografiat recent cu o tăietură sângerândă pe frunte. Starul nu şi-a ascuns rana urâtă în timp ce se ducea să ia prânzul în Beverly Hills.

Cunoscut mai ales pentru rolul faimosului spion James Bond, pe care l-a interpretat între anii 1995 şi 2002, Pierce Brosnan (62 de ani) era îmbrăcat într-o cămaşă albă impecabilă şi blugi eleganţi, în timp ce pe frunte, deasupra ochiului drept, i se vedea o tăietură urâtă. Actorul nu a dezvăluit nimănui ce a păţit, din această cauză a dat naştere la tot felul de bârfe privitoare la modul în care a căpătat rana.

Adevărul este că nimeni nu ştie exact cum de Brosnan s-a ales cu capul spart. După cum se vedea de rău tăietura, se poate crede că ar fi putut să-şi piardă şi viaţa în urma accidentului pe care l-a avut. Actorul, care are o avere de 80 de milioane de dolari, a fost căsătorit cu Cassandra Harris din 1980 până în 1991, când aceasta a murit, şi, din 2001, este însurat cu jurnalista Keely Shaye Smith (51 de ani). Este tatăl a 5 copii.

Charlie Sheen, taman inelarul ţi l-ai rupt!

Actorul Charlie Sheen (49 de ani), cunoscut îndeosebi pentru rolul din serialul “Doi bărbaţi şi jumătate”, s-a ales şi el cu o rană la mână. El a fost surprins recent cu ditamai bandajul la inelarul de la mâna stângă, în timp ce se ducea la medic în Bedford, Beverly Hills. Însă nu a suflat o vorbă despre ce i s-a întâmplat. Starul, care are în conturi 150 de milioane de dolari, a fost însurat de 3 ori, cu Donna Peele (1995–1996), Denise Richards (2002–2006) şi Brooke Mueller (2008–2011) şi are 5 copii.

Mai multe