Piesele lui Céline Dion sunt despre soțul său. Și-a spus viața în ele

15 ianuarie 2016 15:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost o poveste de dragoste care nu a urmat normele tradiționale, dar care a îndurat toate greutățile vieții. René Angélil o cunoaște pe Céline Dion (47 de ani) pe când ea avea doar 12 ani, iar el 38, și se îndrăgostește nespus de vocea ei. A fost atât de impresionat de abilitățile ei artistice încât și-a ipotecat casa pentru a o lansa pe scena muzicală. În timp, relația lor a devenit una amoroasă, deși între ei era o diferență de 26 de ani.

Piesele lui Céline Dion sunt îndrăgite de generații întregi. Puțini știu însă că ea îi datorează tot succesul soțului ei, care a murit joi (14 ianuarie), la vârsta de 73 de ani, după o luptă cumplită cu cancerul.

The Huffington Post Canada a adunat o colecție de melodii cântate de Céline Dion, care amintesc despre dragostea de peste două decenii dintre ea și regretatui ei soț, René Angélil. Printre aceste cântece se numără: „Love Can Move Mountains” („Dragostea poate muta munții din loc” n.r), „I Surrender” („Mă predau” n.r) și „The First Time I Saw Your Face” („Prima oară când ți-am zărit chipul” n.r)

A renuțat la tot pentru Céline Dion

René Angélil a fost cântăreț în anii ’60 înainte de a deveni manager. A descoperit-o pe Céline Dion pe când ea avea doar 12 ani și a devenit mentorul ei. A fost atât de îndrăgostit de vocea lui Céline Dion, încât şi-a ipotecat casa pentru a scoate primul album al artistei, "La voix du bon Dieu" , şi le-a dus pe ea şi pe mama acesteia într-un turneu în Canada, Japonia şi Europa. Cei doi s-au căsătorit pe 17 decembrie 1994. 

Melodiile artistei au devenit de-a lungul anilor imnurile îndrăgostiților, dar ele amintesc despre iubirea ei pentru René Angélil, o relație care a înfruntat toate greutățile. Pentru Céline Dion, el era sufletul său pereche, alături de care și-a văzut toate dorințele împlinite.

A renunțat de mai multe ori la scenă, după ce soțul ei a fost diagnosticat cu cancer, pentru a-și dedicat tot timpul lui. Ultima dorință a lui René Angéli a fost ca soția să-i fie alături atunci când își dă suflarea, iar ea nu l-a părăsit nicio clipă. A stat până la capăt alături de el, înfruntând toate obstacolele din calea ei.

Céline are trei copii cu René: Rene-Charles (14 ani) și gemeni Eddy și Nelson (5 ani).

Mai multe