Pink, în sânii goi pentru Bryan Adams

13 septembrie 2015 11:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Controversata cântăreață Pink (36 de ani) a pozat topless pentru Bryan Adams (55 de ani). Imaginile realizate în 2006 au fost făcute publice de-abia acum, iar fanii din lumea întreagă sunt extaziați să o vadă pe artistă goală.

Fotografiile cu Pink în sânii goi au fost publicate în cel mai recet număr al revistei Photo, care l-a omagiat pe cântărețul Bryan Adams, care a devenit fotograf de 20 de ani. Blondina apare în imaginile alb-negru, îmbrăcată într-o fustă mini extrem de sexy, cu sânii goi, fumând o țigară.

Imaginile au fost alese de către publicația Photo pentru a-l omagia pe Bryan Adams, care are o expoziție foto la Young Gallery din Bruxelles, în perioada 11 septembrie-28 noiembrie, potrivit Charts in France.

„Nu îmi amintesc cum a ajuns dezbrăcată"

Într-o zi toridă de vară a anului 2006, Bryan i-a sugerat muzei lui să schimbe locația ședinței foto, iar Pink a fost de acord.

„M-am uitat la Pink și i-am spus să mergem la etajul casei. Nu îmi amintesc cum a ajuns dezbrăcată. Pur și simplu s-a întâmplat”, a mărturisit celebrul cântăreț.

Una dintre cele mai faimoase piese cântate de Bryan Adams

Mai multe