Pippa Middleton, «țiplă» în costum de baie. Cum a fost surprinsă sora lui Kate Middleton

8 ianuarie 2020 22:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La frumoasele lor averi îşi permit! Celebrităţile fug întotdeauna din zonele de iarnă, cu temperaturi scăzute, de sărbători şi în prima perioadă din ianuarie. Încep anul cu o vacanţă la căldură.

Luna ianuarie e considerată de toată lumea cea mai deprimantă din an, mai ales în zonele de pe glob unde e iarnă! De aceea, celebrităţile din Marea Britanie şi cele care locuiesc în zonele friguroase din SUA îşi iau zborul în zone cu climă blândă, ca să se bălăcească în apele calde. Cântăreaţa Adele (31 de ani), care are o avere de 190 milioane $, a fost surprinsă pe o plajă însorită de pe insula Anguilla, din Marea Caraibilor, ce aparţine Marii Britanii.

A reuşit să scape de kilogramele în plus şi vrea să-şi trăiască viaţa din plin. Fostul membru al trupei Beatles, Paul McCartney (77 de ani), a petrecut Sărbătorile de iarnă pe insula St. Barths din Marea Caraibilor, ce aparţine Franţei, destinaţia preferată a vedetelor în anotimpul rece.

A fost însoţit de soţia lui, Nancy Shevell (60 de ani). Cântăreţul, cu averea de 1,2 miliarde $, şi-a continuat sejurul „de câteva sute de mii de dolari” şi în ianuarie, fiindcă nu e un efort financiar pentru el. Cu o avere de 1 milion $, Pippa Middleton (36 de ani), sora lui Kate Middleton, soţia prinţului William al Marii Britanii, a preferat şi ea bălăceala de început de an pe insula St. Barths, cu soţul, James Mathews.

În vârstă de 23 de ani, Lourdes, fiica cântăreţei Madonna (61 de ani), îşi face vacanţa de iarnă cu iubitul său misterios în Maldive, ţară insulară din Oceanul Indian.

Mai multe