Playboy-ul Briatore va avea timp de femei

22 septembrie 2009 14:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Flavio Briatore, 59 de ani, care a părăsit Formula 1 pe uşa din dos după scandalul accidentului de la Singapore din 2008, a avut de-a lungul timpului relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Omul care a descoperit doi campioni mondiali, Michael Schumacher şi Fernando Alonso, şi-a încheiat cariera cu un mare circ, fiind suspendat pe viaţă pentru că a orchestrat accidentul provocat de Nelson Piquet jr.

Chiar şi la final a fost pe prima pagină a ziarelor, aşa cum a fost de-a lungul carierei sale, fie pentru succesele din Formula 1, fie pentru afacerile sale, dar mai ales pentru cuceririle care i-au trecut prin pat.

Viaţa privată a lui Briatore a fost în centrul atenţiei, iar Briatore s-a dovedit de-a lungul anilor un playboy de succes.

Chiar dacă din punct de vedere fizic este departe de a putea fi clasat într-un top al bărbaţilor arătoşi, Flavio Briatore se poate lăuda că a avut alături câteva dintre cele mai frumoase femei din lume.

Notorietatea sa de playboy a crescut după relaţiile sale cu fotomodele celebre precum Naomi Campbell, Adriana Volpe sau Heidi Klum.

Ultima dintre ele este mama singurului copil al lui Briatore, o fetiţă, Helena "Leni" Klum.

Briatore s-a despărţit de nemţoaică pe când era însărcinată, pentru că s-a descoperit că italianul o înşela cu un alt fotomodel german, Vanessa Hilger (19 ani).

Cele mai cunoscute relaţii

Elisabetta Gregoraci (fotomodel) - s-a căsătorit cu ea în 2008, sunt împreună

Fiona Swarovski (moştenitoarea imperiului Swarovski) - are o relaţie cu ea încă din 2003, mai puţin mediatizată

Heidi Klum (fotomodel) - au fost un an împreună, s-au despărţit în 2003, au un copil

Emma Hemming (fotomodel) - au fost împreună din 1999 până în 2001

 Naomi Campbell (fotomodel) - s-au cunoscut în 1998 şi cu întreruperi, relaţia a durat până în 2002

Lista cuceririlor mai cuprinde nume precum: Mariah Carey (cântăreaţă), Linda Santaguida (prezentatoare TV), Adriana Volpe (fotomodel), Vanessa Kelly (fotomodel) sau Marzena Cieslak (fotomodel).

Mai multe