Portarul de legendă al Barcelonei s-a însurat cu o columbiancă sexy

22 iunie 2017 12:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ca de obicei, perioada de pauză competiţională din lunile iunie şi iulie e folosită de marea majoritate a fotbaliştilor pentru programarea nunţilor.

În acest an, a venit şi rândul portarului spaniol Victor Valdes, ajuns la 35 de ani, să se aşeze la casa lui. Victor Valdes a apărat timp de 12 ani poarta Barcelonei (2002-2014), perioadă de aur în care a pus umărul la numeroasele trofee cucerite de Leo Messi şi compania. Acum, catalanul este liber de contract după ce în ultimul sezon a apărat poarta echipei engleze Middlesbrough, retrogradată în a doua divizie.

În timp ce cariera fotbalistică al lui Valdes se apropie de final, Victor se bucură din plin de familie. Spaniolul are o relaţie de un deceniu cu un topmodel din Columbia, Yolanda Cardona (34 de ani), cei trei având împreună şi trei copii, doi băieţi şi o fată.

La începutul lunii iunie, Victor şi Yolanda s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la Barcelona, în prezenţa multora dintre foştii colegi ai lui Valdes, în frunte cu Xavi, Puyol şi Eto'o.

Mai multe