Poţi să juri că nu are lenjerie intimă. Cum a apărut Gigi Hadid pe covorul roşu

21 noiembrie 2016 8:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gigi Hadid a fost din nou în centrul atenţiei pe covorul roşu. Modelul de 21 de ani a fost prezentă la gala de decernare a American Music Awards, unde a defilat într-o rochie transparentă de dantelă albă, care i-a pus în valoare formele perfecte.

Cei care au văzut-o pe covorul roşu pe Gigi Hadid au crezut, la prima vedere, că blonda a venit fără lenjerie intimă. Rochia aleasă, din dantelă albă, dar şi lenjeria a cărei culoare era identită cu pielea lui Gigi i-a păcălit pe mulţi. Cu toate astea, modelul a avut grijă să nu arate mai mult decât şi-ar fi dorit. 

Blonda, care a fost gazda ceremoniei, conform thesun.co.uk, a schimbat mai multe ţinute de-a lungul serii, dar tot rochia de pe covorul roşu a avut cel mai mare impact asupra celor prezenţi la gală. 

Gigi a mai impresionat şi cu o rochie roşie, asimetrică, lungă într-o parte şi scurtă în cealaltă. Ţinuta a fost la fel de îndrăzneaţă ca cea albă: rochia avea tăieturi pe centru, iar un pas greşit ar fi lăsat prea multe la vedere. Gigi însă a fost foarte atentă şi a ştiut să evite orice accident. 

Mai multe