Premiile Grammy 2022: Jay-Z, cel mai nominalizat artist din istorie

24 noiembrie 2021 17:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soţul lui Beyonce (39 de ani) a devenit cel mai nominalizat artist din lume la premiile Grammy, după ce marţi, 23 noiembrie, a mai punctat încă trei pentru gala premiilor Grammy din 2022. El are un total de 83 de nominalizări.

La 51 de ani, Jay-Z a câştigat 23 de premii Grammy de-a lungul carierei sale. La capitolul nominalizări era până acum la egalitate cu muzicianul Quincy Jones, ambii cu câte 80 de nominalizări. Fostul membru al trupei Beatles, Paul McCartney, se poziționează acum pe locul doi, cu 81 de nominalizări, după ce a mai obținut două nominalizări pentru 2022. Jay-Z a fost nominalizat pentru Albumul Anului (cu Donda al lui Kanye West), iar celelalte două nominalizări privesc melodiile "Jail" (ft. Kanye West) și "Bath Salts" (ft. DMX) - ambele la categoria "Best Rap Song".

Jay-Z și Beyonce, o fabrică de bani

Jay-Z are o avere estimată la peste 1,4 miliarde de dolari şi speră ca anul viitor să îşi mărească veniturile după ce a investit în criptomonede şi a cumpărat acţiuni la mai multe companii. Jay-Z şi Beyonce sunt căsătoriţi din anul 2008 şi au împreună trei copii: pe micuţa Blue Ivy, de 9 anişori, şi pe gemenii de 4 ani, Sir şi Rumy. Ei au o avere comună de 1,9 miliarde de dolari şi gurile rele susţin că au semnat un contract prenupţial extrem de bine pus la punct de către avocaţi şi de experţii financiari. Gala Premiilor Grammy din 2022 va avea loc la 31 ianuarie şi Jay-Z este în topul favoriţilor să câştige cel puţin două premii. Aceasta e cea de 64-a gală a premiilor muzicale americane şi va avea loc la Staples Center.

Citește și:

Care sunt cei mai bogați artiști hip-hop din lume! Pe ce loc e Jay-Z, soțul lui Beyonce

Premiile Grammy 2021. Beyonce, câștigătoarea cu cele mai multe premii din istorie. Harry Styles, primul Grammy din carieră

Mai multe