Prima apariţie a Vanessei Paradis după ce s-a căsătorit! E mai fericită ca niciodată

4 iulie 2018 16:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La câteva zile după ce a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă şi s-a căsătorit cu regizorul Samuel Benchetrit, Vanessa Paradis şi-a făcut apariţia la prezentarea de modă organizată de Chanel în Paris. Actriţa, care a avut-o la braţ pe fiica ei, Lily Rose, a radiat de fericire.

Cu un look fresh, un zâmbet fermecător şi verighetă pe mână. Vanessa Paradis (45 de ani) a fost în centrul atenţiei la show-ul de modă organizat de Chanel la Grand Palais din Paris.

Actriţa a venit însoţită de fiica ei, Lily Rose Depp (19 ani). Cele două păreau mai degrabă surori, nicidecum mamă şi fiică. Vanessa a purtat o fustă lungă Chanel, un tricou alb, şi-a subţiat talia cu ajutorul unei centuri negre şi şi-a lăsat sutienul acasă. La capitolul accesorii, Vanessa a purtat un colier Chanel şi şi-a etalat mândră verigheta.

Vanessa Paradis s-a căsătorit cu Samuel Benchetrit

După o relaţie de 14 ani cu Johnny Depp şi doi copii, Vanessa Paradis şi-a găsit fericirea în braţele regizorului Samuel Benchetrit. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 30 iunie, în compania prietenilor şi a familiei, scrie Harpers Bazaar. De la nuntă nu au lipsit cei doi copii ai Vanessei: Lily Rose (19 ani) şi Jack (16 ani). Vanessa a impresionat prin rafinament şi eleganţă, iar rochia de mireasă a fost una extrem de simplă, care i-a scos în evidenţă trăsăturile perfecte. Ceremonia a avut loc în micuţul sat Saint-Simeon, de lângă Paris.

Mai multe