Prima apariție în public a lui Arnold Schwarzenegger, după operația pe cord

7 mai 2018 16:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La sfârşitul lunii martie, Arnold Schwarzenegger a ajuns de urgență pe mâna medici lor după ce a suferit o serie de complicații medicale. Actorul a fost operat la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, unde i s-a înlocuit o valvă de la inimă.

Nu este pentru prima dată când fostul Guvernator al Californiei a fost supus unei intervenţii cardiace. În 1997, acesta şi-a înlocuit o valvă aortică. Tot atunci, Schwarzenegger a dorit să pună capăt speculaţiilor apărute în presă şi a declarat că problemele sale cardiace sunt congenitale şi nu au nicio legătură cu consumul de steroizi.

În weekend, Arnold Schwarzenegger a fost fotografiat într-un cartier din Los Angeles, în timp ce ieşea de la biserică. Actorul a mers la slujbă cu iubita lui, Heather Milligan. 

La mai bine de la o lună de la operaţia pe cord, Arnold şi-a revenit miraculos şi părea foarte fericit. Cei doi s-au asortat şi au purtat sacouri albastre, iar Arnold le-a zâmbit fotografilor.Cu o zi înainte, actorul a postat pe Instagram un filmuleţ în care le-a spus fanilor cât de fericit este că poate ieşi din nou afară. El s-a filmat în timp ce ieşea din restaurantul preferat. „În sfârşit! Asta e prima dată când ies din casă după operaţie şi e atât de bine. Nu mai sunt prizonier în propria casă”, le-a spus Arnold fanilor de pe Instagram.

Mai multe