Prima poză cu Eva Longoria și bebelușul ei! Cei doi apar pe coperta unei revistei

1 august 2018 14:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eva Longoria (43 de ani) a pozat alături de bebeluşul ei pe coperta revistei Holla. Este prima imagine cu chipul micuţului Santiago Enrique, pe care actriţa o face publică. Bebeluşul le-a topit inimile internauţilor şi asta pentru că, pe lângă faptul că este frumuşel foc, în fotografie pare că face cu mâna spre cameră.

“Iată-l! Santiago Enrique Baston salută lumea întreagă! Abia aşteptam să împărtăşesc această fotografie cu voi”, a scris Eva pe contul de Instagram, acolo unde a postat şi coperta revistei.

Actriţa este mai fericită ca niciodată. Pentru acest shooting, Eva s-a îmbrăcat în alb, iar băieţelul poartă un costumaş albastru. “Este magic! Simt că-l cunosc de o viaţă”, a declarat Eva în paginile revistei.

Eva Longoria a născut un băieţel în iunie

Actrița l-a născut pe Santiago Enrique în 19 iunie. Pentru Eva, acesta este primul copil, în timp ce soţul ei, Jose Baston (50 de ani), mai are trei copii dintr-o relaţie anterioară.

Eva l-a adus pe lume pe Santi la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, acolo unde tot mai multe celebrităţi aleg să nască.

Eva Longoria şi Jose Baston s-au căsătorit în 2016, iar ceremonia a avut loc pe o proprietate privată din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico. Pentru Eva este primul copil, în timp afaceristul din Mexic mai are patru copii dintr-o căsnicie anterioară.

Mai multe