Prima semifinală Eurovision 2017. Reprezentantul Portugaliei, grave probleme de sănătate

9 mai 2017 23:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Prima semifinală Eurovision 2017 are loc marți, 9 mai. Pe scena de la Kiev concurează 18 țări, gata să arate că melodia lor este cea mai bună și merită un loc în marea finală, printre țările care au deschis ediția de anul acesta se numără și Portugalia. Se pare că reprezentantul acesteia are grave probleme de sănătate.

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision a creat un moment emoționant pe scena de la Kiev. Acesta s-a străduit să-și reprezinte cu mândrie țara, reușind să mascheze problemele de sănătate cu care se confruntă.

Cu numărul nouă în concurs, Salvador are grave probleme de sănătate. Se pare că ar fi vorba și de un transplant cardiac la mijloc. Mai mult decât atât, acesta a fost înlocuit de sora lui la repetițiile pentru marele moment el nefiind în stare. De altfel, sora lui este și cea care i-a compus acestuia piesa cu care s-a calificat la Kiev.

Prima semifinală Eurovision are loc marți, 9 mai, iar cea de-a două se va desfășura pe data de 11 mai, atunci când pe scenă vor urca și reprezentanții României, Alex Florescu și Ilinca Băcilă.

Mai multe